turna smuka
Moderator: pigs
turna smuka
kdo je za kakšno turno smuko kakšen dop.?
lp
janko
lp
janko
- Marko Bitenc
- Kraj: doma
danes sva šla s špelo malo v selško dolino po miklavževe dobrote, pa sva spotoma še na blegoš zavila
sva šla s prelaza črni kal, kak km prej sva mogla parkirat..., potem pa do koče.
jaz sem mel sabo bigfutke tako da sem malo okusil sneg, samo je bilo okoli po cesti preveč položno za kakšne večje smučarske užitke.
nad 1000m je pa že kar ornk sneg.
glede na vreme v lj, je bilo kar lepo, samo malo megleno
lp
sva šla s prelaza črni kal, kak km prej sva mogla parkirat..., potem pa do koče.
jaz sem mel sabo bigfutke tako da sem malo okusil sneg, samo je bilo okoli po cesti preveč položno za kakšne večje smučarske užitke.
nad 1000m je pa že kar ornk sneg.
glede na vreme v lj, je bilo kar lepo, samo malo megleno
lp
- Marko Bitenc
- Marko Bitenc
Danes sva Jankom res napadla Begunjščico. Gor ni bilo ravno gazi, tako da sva malo pogazila, jaz sem se nekaj ubadal s hojo na smučeh, ampak sem potem ob večji strmini obupal in prešel nazaj na pešadijo. Čisto na vrh nisva prišla, no, dol sva pa smučala. Janko lahkotno suvereno, jaz pa sem bil tipičen primer "ne tako". Volja je malo načeta, ampak bom še vztrajal, vsaj tako dolgo, kot bodo take idealne razmere (za padanje, upam, da ne tudi za plazove ).
Marko
Marko
- Marko Bitenc
Re: turna smuka
Begunjščica II.
Spet zjutraj pred službo Janko in še en sodelavc David (AO Črnuče). gor po škipavčku čisto do vrha. dol po škripavčku in ledu čisto do avta. Razmere malo mešane, ampak jaz imam občutek da bom kmal smučal kot Krničar... hecam se no.
Marko
Spet zjutraj pred službo Janko in še en sodelavc David (AO Črnuče). gor po škipavčku čisto do vrha. dol po škripavčku in ledu čisto do avta. Razmere malo mešane, ampak jaz imam občutek da bom kmal smučal kot Krničar... hecam se no.
Marko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti