2. srečanje, 3. 11. 2013

=druga zakonska skupina

Moderator: pigs

Uporabniški avatar
marek
Prispevkov: 490
Pridružen: To Nov 23, 2004 10:58 am
Kraj: Vič
Kontakt:

2. srečanje, 3. 11. 2013

OdgovorNapisal/-a marek » Pe Okt 25, 2013 11:19 pm

KOPALNIŠKI REŽIM


1 Mojzes 3,8-14
Človek in njegova žena sta se skrila pred GOSPODOM Bogom sredi drevja v vrtu. 9 GOSPOD Bog je poklical človeka in mu rekel: »Kje si?« 10 Rekel je: »Slišal sem tvoj glas v vrtu, pa sem se zbal, ker sem nag, in se skril.« 11 Pa je rekel: »Kdo ti je povedal, da si nag? Si mar jedel z drevesa, s katerega sem ti prepovedal jesti?« 12 Človek je rekel: »Žena, ki si mi jo dal, mi je dala z drevesa in sem jedel.« 13 GOSPOD Bog je rekel ženi: »Kaj si to storila?« Žena je odgovorila: »Kača me je zapeljala in sem jedla.« 14

Tematske iztočnice:
1.Po poroki sva se morala uskladiti tudi glede najinega kopalniškega režima - kako sva se uskladila? Kakšen je bil kopalniški režim v izvorni družini?
3.Najin režim: je kopalnica prostor za eno ali več oseb hkrati, ki opravljajo svoje kopalniške potrebe (pa tu ni mišljeno le umivanje zob, temveč tudi npr. opravljanje velike potrebe s 'plinskimi vložki' (ali kaj podobnega)), kako smo ob navzočnosti drugega pri opravljanju kopalniških potreb sproščeni ...
4.Kako v najin režim vpeljujeva otroke - tako danes kot v prihodnje (ko bodo otroci vedno bolj odraščali)?
5.Kopalnica – idealna priložnost za spolno vzgojo otrok, ko je že samo okolje odličen učni prostor.
6.Znava biti pri kopalniških navadah drug na drugega pozorna – npr. s tem, da kakšno svojo navado zaradi drugega tudi prilagodiš/ukineš (napačno stisnjena zobna pasta, spuščanje wc deske ali celo moško lulanje stoje, zamašeni odtoki, itd.)?

Bodite lepo,
Natja in Marko


Op. 1: Če te tema ne privlači, nimaš izgovora, da manjkaš (ker imava mi2 v ozadju poln koš idej).
Op. 2: P. Andrej – se zavedava, da boš moral biti tokrat bolj inovativen, saj na faksu o tem verjetno niste prav veliko razpravljali. Ali pač?
Op. 3: Po novem se srečujemo v kletnih (vrtčevskih) prostorih AD (vhod je iz podzemne garaže) in ne več v prostoru z igrali. Za prostor, kjer se srečujemo, skrbi p. Andrej in je temu primerno tudi bolj urejen ter prijeten.

Vrni se na “Št. 2”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta