Hugo ima rojstni dan!

ples, vabila, rumeni tisk

Moderator: pigs

Uporabniški avatar
Tobi
Kraj: Kurja vas

Hugo ima rojstni dan!

OdgovorNapisal/-a Tobi » To Mar 28, 2006 3:23 pm

Oj!

Sporočam vam, da ima naš predragi in preljubi Hugo 6.4.06 prvi rojstni dan!

V ta namen se bo njemu na čast pripravila podoknica, ki bo v petek, 6.4. zvečer (ura bo znana naknadno). Za tiste, ki ne vejo, kje je njegovo domovanje, naj povem, da je njegova bližnja soseda Jerinova Damjana.

Za darilo se še zbirajo predlogi, verjetno pa se bo pripravila njemu zelo ljuba polenta, zraven pa še kakšna klobasa.

Pa da ne bi kdo tega izdal Hugu!!!

Kdor pa še ne pozna Huga, naj povem, da je bil z nami na osvajanju Grintovca. Vrha mu pa na žalost ni uspelo osvojiti, saj ni imel primerne opreme...

LP, Tobi!

Damjana

Hugo

OdgovorNapisal/-a Damjana » To Mar 28, 2006 6:25 pm

Sprejmite moje globoko opravičilo! :oops: Širila sem dezinformacije! Hugo, vaš in moj prijatelj, ima rojstni dan 17. aprila in ne 7. Vleklo mi je nekaj na 7, ko pa sem preverila, pa sem že opazila Tobijevo akcijo. Vseeno ste lepo vabljeni!

Pa še ena napaka: 6.4. je četrtek in ne petek. V petek zvečer mene ni doma, zato bo bolje, da mu pridete peti v četrtek ali kak dan prej.
Mislim, da vas bo zelo vesel, še bolj pa se bo drl, pa še pomočnika bo imel - Capija!

V Hugovem imenu: hov, hov! :wink:

Uporabniški avatar
Tobi
Kraj: Kurja vas

OdgovorNapisal/-a Tobi » Pe Mar 31, 2006 3:10 pm

Oj!

Kot smo zvedeli, ima naš Hugo rojstni dan 17.4! Zatorej se predvideni datum za podoknico prestavi na 17.4. zvečer. Ja to je pa kar velikonočni ponedeljek. No, kljub temu, da je to dan namenjen obiskovanju sorodnikov, prijateljev in ostalih, mislim, da bi si zvečer lahko vzeli čas tudi za Huga.

Za ostale informacije se pa še slišimo.

LP, Tobi!

Iztok

Hugo zida...

OdgovorNapisal/-a Iztok » Po Apr 17, 2006 8:04 am

Živjo!
Žal moramo preložiti obisk Hugota, saj je »njegovo« bivališče v trenutnem »neredu« (gradbišče). Prosi za razumevanje. Njegova želja je, da njemu namenjenih klobas ne pojeste sami, ampak mu jih ob prvi priložnosti (ko bo bivališče v »redu«) prinesete. J
V Hugovem imenu, Iztok

Vrni se na “Kultura, trači...”

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti