Živjo,
tudi letos odhajamo v Paklenico, znana lokacija, znan kamp.
Termin 1.7.-11.7.2010 (naša družina rajši prvo polovico julija, a se bomo odločili naknadno-glede na vreme).
Ena sprememba-letos brez pigsove skupne kuhinje.
Tudi prijav ni. Kdor pride, ta pride .
Lep pozdrav,
Mirjam
Paklenica 2010
Moderator: pigs
Re: Paklenica 2010
Pogovarjali smo se, da bi v Paklenico šli raje v zadnji polovici julija - tako kot ponavadi. Kaj menite ostali, ki ste zainteresirani?
Jaz sem zainteresiran in sem se prvotno zastavljenega datuma veselil, kajti v drugi polovici julija imam že druge plane. Bi si pa po dveh letih res zelel iti v Paklenico s Pigsom (od srede do nedelje).
Se mi pa zdi pomembno, da zaradi načtovanja dopustov določimo datum čim prej. Pa se kaj se slišimo.
Lp, Marko
Se mi pa zdi pomembno, da zaradi načtovanja dopustov določimo datum čim prej. Pa se kaj se slišimo.
Lp, Marko
Naša družinica bo šla verjetno zadnji teden v juliju, ker si je moral Dušan že pred časom rezervirat dopust in nam ta termin še najbolj ustreza ... Upam tudi na to, da bo takrat voda še bolj topla
Tudi družinica Kržič (če se prav spomnim) je zadnjič omenjala zadnjo polovico julija ... Ne vem- bodo sami povedali. Bomo videli, kaj pravijo še ostali.
Tudi družinica Kržič (če se prav spomnim) je zadnjič omenjala zadnjo polovico julija ... Ne vem- bodo sami povedali. Bomo videli, kaj pravijo še ostali.
Živjo,
vesela sem da ste se sami oglasili.
Ne vem kdaj bomo šli mi. Dopust je še vedno malo v zraku. Na vreme tako ali drugače ne moremo vplivati...
Lep pozdrav,
Mirjam
vesela sem da ste se sami oglasili.
Ne vem kdaj bomo šli mi. Dopust je še vedno malo v zraku. Na vreme tako ali drugače ne moremo vplivati...
Lep pozdrav,
Mirjam
Ni potrebno, da v gorah vsakič dosežeš kak vrh, naučiti se moraš tudi, da te premagajo in se skromno zadovoljiš z dosegljivim.
Kljub temu boš prinesel domov dovolj radosti.
/J. Kugy/
Kljub temu boš prinesel domov dovolj radosti.
/J. Kugy/
Se še jaz oglašam.
Jaz bom zdoma od 16. do 24. julija, potlej bi mi pa prilegla Paklenica Če ne cel teden, pa vsaj ene štiri dni, torej zadnji teden v juliju (26.7. - 1.8.).
Kako pa kaj ostali planirate?
Bodte fajn!
Tobi
Jaz bom zdoma od 16. do 24. julija, potlej bi mi pa prilegla Paklenica Če ne cel teden, pa vsaj ene štiri dni, torej zadnji teden v juliju (26.7. - 1.8.).
Kako pa kaj ostali planirate?
Bodte fajn!
Tobi
I believe I can fly... baaaam...
...Ko si na tleh...
...Ko si na tleh...
Takle mamo v naši službi, mormo že zdej napisat dopuste za poletje...2011
a bo letos kdo šel v Paklenico ?
sicer se mi zdi po terminu skoraj neumno spraševat...
a bo letos kdo šel v Paklenico ?
sicer se mi zdi po terminu skoraj neumno spraševat...
V planu je (morda ne nujno le Paklenica), a termina pa res še nismo nič določevali, hm ... do sedaj je bila aktualna vedno druga polovica julija, a letos ... kaj pa ostali,ki bi šli, menite?
Lp, Marko
Lp, Marko
Oj,
ja, nam bi bila tudi zanimiva 2/2 julija... Če bo seveda kaj zainteresiranih plezalcev/pohodnikov...
Lep teden!
Iztok
ja, nam bi bila tudi zanimiva 2/2 julija... Če bo seveda kaj zainteresiranih plezalcev/pohodnikov...
Lep teden!
Iztok
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost