termin poletnega tabora
Moderator: pigs
Zivjo
Jaz bi tudi šel z vami.
Gašper Furman
avto
25-31.7.
Lp, Gašper
Jaz bi tudi šel z vami.
Gašper Furman
avto
25-31.7.
Lp, Gašper
Nazadnje spremenil merjasec, dne To Jul 19, 2005 8:44 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Oj,
v nedeljo vam sporočim kako je sedaj pri meni s Paklenico, imam zelo napet urnik in obstaja možnost da sploh ne bom šla.
LP
Mirjam
v nedeljo vam sporočim kako je sedaj pri meni s Paklenico, imam zelo napet urnik in obstaja možnost da sploh ne bom šla.
LP
Mirjam
Ni potrebno, da v gorah vsakič dosežeš kak vrh, naučiti se moraš tudi, da te premagajo in se skromno zadovoljiš z dosegljivim.
Kljub temu boš prinesel domov dovolj radosti.
/J. Kugy/
Kljub temu boš prinesel domov dovolj radosti.
/J. Kugy/
kdaj se gre v paklo
Kdo gre kdaj:
-V ponedeljek se dobimo pred visko cerkvijo ob 4.30. Peljejo pa: Janko, JanezK, Marko, Gasper, Tanja ali MarijaB (okoli 16 ljudi)
-kolesarji odkolesarijo v petek(5)
-V sredo gre v Paklenico Tobi(z njim se 3-4)
Kasneje(sre,cet) grejo se morda MihaP (z njim se Mateja, MajaB, MajaP)
-na morju sta ze Iztok&Damjana, ki se oglasita za nekaj dni
Nazaj pa: janko v cet zvecer, janezK v sob zvecer
Glede strikov - imajo jih: pigsov, MarijaK, JanezH, Iztok, Marko, Janko, Kristina. Ostali dodatki pa so: 2x kajak, 1-2srf, 2x ocala za gledati morskega psa, 2x ribiske palice, 3x kitara, sol, poper, cebula,...zoga za odbojko, flike za kolesa.
Program pa je tak kot vedno: vsak sam se odloci, kaj bo cez dan delal(al lovil morskega psa ali balinckal al plezal), edina skupna pigsova stvar je, da se vsak vecer zberemo, da se zmenmo glede aktivnosti naslednjega dne(plezanje, kaksen pohod po nacionalnem parku, odbojka, veslanje, obisk Zadra?, skupinsko potapljanje na pagu?)
lp
marko
-V ponedeljek se dobimo pred visko cerkvijo ob 4.30. Peljejo pa: Janko, JanezK, Marko, Gasper, Tanja ali MarijaB (okoli 16 ljudi)
-kolesarji odkolesarijo v petek(5)
-V sredo gre v Paklenico Tobi(z njim se 3-4)
Kasneje(sre,cet) grejo se morda MihaP (z njim se Mateja, MajaB, MajaP)
-na morju sta ze Iztok&Damjana, ki se oglasita za nekaj dni
Nazaj pa: janko v cet zvecer, janezK v sob zvecer
Glede strikov - imajo jih: pigsov, MarijaK, JanezH, Iztok, Marko, Janko, Kristina. Ostali dodatki pa so: 2x kajak, 1-2srf, 2x ocala za gledati morskega psa, 2x ribiske palice, 3x kitara, sol, poper, cebula,...zoga za odbojko, flike za kolesa.
Program pa je tak kot vedno: vsak sam se odloci, kaj bo cez dan delal(al lovil morskega psa ali balinckal al plezal), edina skupna pigsova stvar je, da se vsak vecer zberemo, da se zmenmo glede aktivnosti naslednjega dne(plezanje, kaksen pohod po nacionalnem parku, odbojka, veslanje, obisk Zadra?, skupinsko potapljanje na pagu?)
lp
marko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov